آمزش درست کردن خیارشور برای خانم های خانه دار در منزل

مریم خانم از شوهرش رضا پرسید چگونه خیارشور درست کنم

آموزش آسان و راحت خیارشور برای درست کردن خیار شور چه موادی نیازمند است؟ خیارشورهای حلبی را دیده اید و همچنین خیارشورهایی که در سوپرمارکتها می فروشند اما حالا در منزل در  خانه می خواهیم درست کنیم طرز تهیه :

خیارها و سبزی ها را با آب سرد  بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.

در ظرفی آب ، سرکه و نمک را به جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید   https://www.armin3d.com تا کاملا سطح خیارها با ان پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت 1 هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشورهای اماده شده را درون یخچال بگذارید.

نکته : برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.

نکته : دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید ؛ بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.

خیار قلمی     2 کیلو
نمک     1 لیوان
برگ کرفس     200 گرم
شوید     200 گرم
فلفل سبز تند     5 عدد
ترخون    300 گرم
سیر    1 بوته
تخم گشنیز    1 قاشق چایخوری
آب و سرکه    به مقدار لازم

مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب میباشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.